Bilvård för min lilla pärla

Hejsan svejsan!

Jag är på en verkstad i Jönköping för att hämta min pärla efter lite bilvård, man måste ta hand om kärran med jämna mellanrum annars så att bilen förblir fin. När det kommer till bilvård så brukar jag se det lite som att man själv går till frisören, man vill ha någon som vet vad som krävs för att det ska blir bra och sen så håller man sig till en och samma. Därför lämnar jag alltid in kärran hos samma bilcenter som ligger i närheten av Jönköping, där jag behöver jag inte oroa mig för någonting och om jag vill kan jag även få en lånebil. Nu bor jag bara några hundra meter bort från deras lokaler så det är inget större behov av just det. Varje gång jag bokar tid för bilvård så är det alltid den kompletta behandlingen jag tar, där får jag en hel tvätt både invändigt och utvändigt. Jag tycker det är oerhört viktigt att min kärra är ren, framförallt invändigt. Det är många timmar som spenderas i bilen och jag hade inte klarat av om det hade varit damm eller skräp överallt, jag är oerhört pedantiskt när det kommer till mitt fordon och det kommer jag nog alltid att vara. Sen så har jag ju ett intresse för motorer och bilar så att det blir nog lätt så att man lägger lite extra vikt av att det ska vara bra. Sambon bryr sig inte särskilt mycket över hur bilen ser ut men det är också därför som jag aldrig låter henne låna den själv, hon får gärna köra den men då ska jag sitta med så att det inte ligger kvar massa skräp efteråt. Nu verkar det som att min bilvård har blivit klar, det tog inte mer än ett par timmar den här gången. Sköt om er och era bilar vänner!